Yatra yatra Raghu nada keerthanam
Thathra thathra krutha masthakaanjalim |
Pashpa vari paripoorna lochanam
Maruthim namatha Rakshasaanthakam ||
யத்ர யத்ர ரகுநாத கீர்த்தனம்
தத்ர தத்ர க்ருத மஸ்த காஞ்சலிம் |
பாஷ்பவாரி பரிபூர்ண லோச்சனம்
மாருதிம் நமத ரக்ஷசாந்தகம் ||
यत्र यत्र रघुनाथकीर्तनं
यत्र यत्र रघुनाथकीर्तनं
तत्र तत्र कृतमस्तकांजलिम् |
पाष्पवारिपरिपूर्णालोचनं
मारुतिं नमत राक्षसान्तकम् ॥
मारुतिं नमत राक्षसान्तकम् ॥
(2) Buddhir Balam...
Buddhir Balam Yasho Dhairyam
Nir Bhayatvam Arogata |
Ajatyam Vak Patutvam Cha
Hanumath Smaranaat Bhaveth ||
புத்திர் பலம் யஷோ தைர்யம்
நிர்பயக்த்வம் அரோகதாம் |
அஜாட்யம் வாக்படுத்வம் ச
ஹனுமத் ஸ்மாரநாத் பவேத் ||
बुद्धिर् बलम् यशो धैर्यम्
बुद्धिर् बलम् यशो धैर्यम्
निर्भयत्वम् अरोगताम् |
अजाड्यम् वाक् पटुत्वम् च
हनुमत् स्मरणात् भवेत्॥
हनुमत् स्मरणात् भवेत्॥
(3) Manojavam Maaruta...
Manojavam Maaruta Tulya Vegam
Jitendriyam Budhdhimataam Varishtam |
Vaataatmajam Vaanara Yuudha Mukhyam
Sri Rama Dootham Shirasaa Namaami ||
மனோஜவம் மாருத துல்ய வேகம்
ஜிதேந்திரியம் புத்திமதாம் வரிஷ்டம் |
வாதாத்மஜம் வானர யுயுதா முக்ஹ்யம்
ஸ்ரீ ராம தூதம் சிரஸா நமாமி ||
मनोजवं मारुततुल्यवेगं
जितेन्द्रियं बुद्धिमतां वरिष्ठं ।
वातात्मजं वानरयूथमुख्यं